Bursalı şirkete Business Initiatives Directions ödülü


BURSA (CİHAN)- Türkiye'nin en büyük doğalgaz dağıtım şirketlerinden olan Bursagaz, 22 Mart tarihinde Cenevre'de BID-Business Initiatives Directions tarafından düzenlenen Uluslararası Kalite ERA Ödülleri'nde altın kategorisindeki ödülün sahibi oldu.

Bursagaz'ın liderlik, kalite ve mükemmellik alanlarında göstermiş olduğu performansa ilişkin verilen ödül; uluslararası arenadaki kalite uzmanları, girişimciler ve liderlerden oluşan jürinin değerlendirmeleri sonucunda verilmektedir. 2005 yılından itibaren EFQM Mükemmellik Modeli uygulamaları ile iş yapış tarzını optimize eden Bursagaz, BID tarafından sunulan entegre kalite yönetim metodlarını uygulamalarına adapte ederek, uluslararası arenda da başarıya imza atmış oldu.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, uzun yıllardır iş yapış tarzına yansımış olan mükemmellik anlayışının, BID'nin QC100 Toplam Kalite ve Kalite Entegrasyon teknolojisini baz alarak ilerlettiklerini, her yeni yönetim anlayışının kurumsal mükemmellik yolculuğunda kendilerini birkaç adım öteye taşıdığını belirtti. Tola, uluslararası alanda elde edilen başarılarının bir tesadüf olmadığını özellikle 2013 yılında hem Great Place To Work Avrupa ve EFQM en iyi uygulamalar alanlarında elde edilen başarıların hem de 2014 yılında GRI bazlı oluşturulan Sürdürülebilirlik çalışmalarının ve IIP Gold sertifikasyonlarının bu yolda emin adımlarla yürümenin garantisini oluşturduğunu ifade etti.

Ödül töreni sonunda uluslararası basın mesuplarının sorularını cevaplayan Tola, bütünsel yönetim yaklaşımının kendilerini bu ödül seviyesine taşıdığını ve mükemmel şirket olma yolunun yeni ve farklı yaklaşımlar geliştirmekten geçtiğini vurguladı.

Özel bir başvuru süreci bulunmayan BID ödülleri, her yıl kalite uzmanları ve uluslararası arenanın önde gelen şirketleri ve liderleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda önerilen kuruluşların değerlendirilmesi üzerine verilmektedir.

CİHAN
<< Önceki Haber Bursalı şirkete Business Initiatives Directions ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER