Çaldığı paraları havaya saçan soyguncu hakkında flaş gelişme

Bankayı soyduktan sonra, aynı binanın çatı katındaki balkona çıkarak silahla havaya ateş edip, paraları havaya saçan soyguncu adliyeye sevk edildi.

Elindeki paraları saçıyor...

Zanlı soygunun ardından polisin yaklaşık 4 saat süren ikna çalışmaları sonucunda teslim olmuştu. Olay dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. S.B, elinde pompalı tüfekle Beyoğlu'da cadde üzerinde bulunan banka şubesine girerek güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek silahını almıştı. Kasadan yaklaşık 30 bin lira alan soyguncu, bu sırada ihbar üzerine polis ekiplerinin geldiğini görünce, içerideki merdivenle aynı binanın çatı katı balkonuna çıkıp elindeki çifte silahla ateş ederek  paraları aşağı saçmıştı.

Olayın nedeni ise İddiaya göre, zanlının babası 4 yıl önce, yüklü borçları nedeniyle, soygunun yapıldığı banka şubesinin de yer aldığı binayı elden çıkarıp satmak zorunda kaldı. Ancak aile, satışta haksızlık olduğunu öne sürerek bu durumu bir türlü kabullenemedi. Babanın da daha önce aynı banka şubesine yönelik soygun girişimleri olduğu iddialar arasında.

Şüpheli emniyetteki sorgusunda "Soymadım, sesimi duyurmak için böyle yaptım. Sadece Cumhurbaşkanı'na derdimi anlatmak için bu eylemi gerçekleştirdim. Başka kötü bir niyetim yoktu." dediği öğrenildi.

Zanlı S.B Gayrettepe'de bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

CHA
<< Önceki Haber Çaldığı paraları havaya saçan soyguncu hakkında flaş... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER