Çanakkale'de girişimciler sertifikalarını aldı

Çanakkale'de girişimciler sertifikalarını aldı

Çanakkale Ticaret Borsası, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitiminde başarılı olan 25 kursiyer, düzenlenen törende sertifikalarını aldı.

Çanakkale Ticaret Borsası, KOSGEB ve İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği uygulamalı girişimcilik eğitiminin 12. etabında başarılı olan 25 kursiyere, Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Sertifika törenine; Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S. Kaya Üzen, Başkan Yardımcısı Salamon Halyo, Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Yıldırım, KOSGEB Çanakkale Müdürü Yusuf Harbi, İŞKUR Müdürü Ali Çalışkan, Eğitimci Ebru Fidan, Genel Sekreter Sevcan Elver, Kobi Uzmanı Sedat Akay ve girişimciler katıldı.

Törende konuşan Salamon Halyo, Çanakkale Ticaret Borsası olarak girişimcilerden gelen yoğun başvurular sonucu eğitimlere devam ettiklerini belirterek, bugün 12. etabı başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Halyo, "Borsamız olarak girişimcilerimizin önlerini açmak ve KOSGEB girişimcilik desteklerinden faydalanmalarını sağlamak için bu projeyi sürekli olarak devam ettiriyoruz ve finansman sorununu çözerek girişimcilerimize KOSGEB desteğiyle itici güç olmaktayız." şeklinde konuştu.

KOSGEB Müdürü Yusuf Harbi ise KOSGEB'in KOBİ'lere yönelik destekleme politikalarında önemli değişiklikler yapıldığını belirterek, planlama yapmanın önemine değindi. Girişimcilere iş planlarında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler veren Harbi, özellikle KOSGEB'in 'yeni girişimci desteği', 'Ar-Ge ve İnovasyon destekleri' ve diğer önemli destekleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Çanakkale'de girişimciler sertifikalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER