Çaykur Rizespor-Medicana Sivasspor maçında ilk 11'ler belli oldu


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 4. hafta maçında karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor ile Medicana Sivasspor maçında takımların ilk 11'leri belli oldu.

Ev sahibi Çaykur Rizespor'da sakatlıkları bulunan Patrik Tuszynski ve Ertuğrul Ersoy bu karşılaşmada forma giyemeyecek isimler. Konuk ekipte ise cezalı Beykan Şimşek ile sakatlığı bulunan Burhan Eşer, Rize'ye getirilmeyen oyuncular olduğu için forma giyemeyecekler.

İki ekip daha önce 12 kez karşılaşırken bu maçların 5'ini Çaykur Rizespor, 4'ünü Medicana Sivasspor kazandı, 3 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı. Bu maçlarda atılan gol sayılarında da Karadeniz temsilcisinin 12-11 üstünlüğü bulunuyor.

Geçen sezon Süper Lig'de oynanan her 2 maçı da Çaykur Rizespor kazanmıştı. Sivas'taki maçtan 1-0 galip ayrılan Çaykur Rizespor, kendi sahasındaki maçı da 2-1 kazanmıştı.

3 hafta sonunda 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Çaykur Rizespor, topladığı 5 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor. 3 haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden konuk Medicana Sivasspor ise topladığı 2 puanla ligin 16. sırasında yer alıyor.

3 hafta sonunda rakip filelere 5 gol bırakan Çaykur Rizespor'un en golcü oyuncusu 3 golle Leonard Kweuke. Ahmet İlhan Özek ve Deniz Kadah'ın da 1'er asisti bulunuyor. 3 haftada 5 gol kaydeden konuk Medicana Sivasspor'un en golcü oyuncusu ise 2 golle Aatif Chahechouhe.

Rize Yeni Şehir Stadı'nda oynanacak ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çalacağı maçta takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Yeni Rize Şehir
Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Fevzi Demirhan
Çaykur Rizespor: Charles Hubert Itandje, Orhan Ovacıklı, Ousmane Viera Diarrassouba, Godfreyitama Oboabona, Eren Albayrak, Robin Yalçın, Cedrick Makiadi, Deniz Kadah, Ludovic Sylvestre, Ahmet İlhan Özek, Leony Leonard Kweuke
Medicana Sivasspor: Ernestas Setkus, İbrahim Öztürk, Ziya Erdal, Ümit Kurt, John Boye, Daniel Abalo, Adem Koçak, Djakaridja Kone, Erkan Kaş, Jeronimo Barrales, Aatif Chahechouhe
CİHAN
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor-Medicana Sivasspor maçında ilk 11'ler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER