CHP Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı


Kırşehir Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresi'nde İsa Şahin ile Mehmet Beyhan yarıştı. Yapılan konuşmalarının ardından oylamaya geçildi.

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz'ın divan başkanlığını yaptığı kongrede, 228 olan hazirun listesinden 201 delege oy kullandı. Oy kullanma süresi sonunda yapılan sayımda 104'ünün desteğini alan Mehmet Beyhan, CHP Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na seçildi. İsa Şahin ise 96 oy aldı. 1 oy da geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından CHP İl Başkanı Şeref Karaosmanoğlu, yaptığı konuşmada, gruplaşmaların sadece kongre zamanlarında olması gerektiğini belirterek, "Birlikte olamadığımız, birbirimizi sevgi ve saygıyla karşılamadığımız, herkes birbirini yok etme mücadelesinde olduğu müddetçe iktidarı rüyamız da dahi göremeyiz. Umarım bu kongre birbirimizi kırdığımız son kongre olur ve yarından itibaren kazanan arkadaşımıza grupları yok ederek sahip çıkarız. Burada kaybeden olmayacak ama kazanan CHP olacak" dedi.

CHP İl Başkanı Karaosmanoğlu'nun ardından 104 delegenin oyunu alan ve Merkez ilçe Başkanı seçilen Mehmet Beyhan da teşekkür konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı vererek, yeni oluşturulacak yönetim kurulu ile yoğun bir çalışma yapacaklarını ifade etti.

CHP Kırşehir Başkanlığından alınan bilgiye göre, 27 Aralık Pazar günü il kongresinin gerçekleştirileceği öğrenildi.

CİHAN
<< Önceki Haber CHP Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER