CHP'li Coşar: Hiç birimiz yerinde oturma lüksüne sahip değiliz

CHP'li Coşar: Hiç birimiz yerinde oturma lüksüne sahip değiliz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, ülkenin içinde bulunduğu vaziyet göz önüne alındığında hiç bir partilinin yerinde oturma lüksüne sahip olmadığını söyledi.

5 Aralık tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yapılan CHP Manavgat İlçe Başkanlığı olağan kongresinde İlçe Başkanı seçilen Avukat Aliye Coşar, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra görevine başladı. CHP Manavgat İlçe Başkanlığı, parti binasında devir teslim töreni düzenledi. Eski İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, görevini yeni seçilen Aliye Coşar'a bıraktı. İlçe Başkanı Coşar, partililere yaptığı konuşmada, "Ülkemiz içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında hiç bir partili arkadaşımız oturma lüksüne sahip değil. Parti örgütü ile birlikte güce gündüz demeden durmaksızın çalışarak 2019'da partimizi halkın partisi yaparak tek başına iktidara taşımak istiyoruz. Bunu var gücümle çalışarak yapacağımıza söz veriyorum. Bunu parti örgütü ile uyum içinde yaparak gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Eski İlçe Başkanı Öztürk de bundan sonra partisinde hizmet vermede bir nefer olarak çalışacağını, bu noktada 7 gün 24 saat Coşar'ın hizmetinde olduğunu kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Coşar: Hiç birimiz yerinde oturma lüksüne sahip... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER