CHP'li İrgil, Bursa'daki yatırımları sordu


CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a Bursa'nın son 12 yılda ne kadar kalkındığını sordu.

İrgil, Kalkınma Bakanı Yılmaz'ın yazılı cevaplaması istemi ile Meclis Başkanlığı'na soru önergesi verdi. İktidar partisi mensuplarının çeşitli zamanlarda kente pek çok yatırım yapıldığından söz ettiğini dile getiren İrgil, bu yatırımların merak edildiğini belirtti. Dr. İrgil, iktidarın söylemlerini hatırlatarak Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a, "2002 yılından günümüze kadar Kalkınma Bakanlığı'ndan proje numarası alınan ve yürütülmekte olan yatırımlar nelerdir?" diye sordu.

Dr. İrgil önergesinde ayrıca şu sorularına da yanıt istedi: "Bursa ilimizde, 2002 yılından bugüne kadar tamamlanmış olan yatırımlar nelerdir? Bursa ilimizde, 2002 yılı öncesinde yatırım programında olup da bitirilemeyen projeler var mıdır? Bitirilmedi ise nedeni nedir? Bu projelere ne kadar harcama yapılmıştır? Bursa ilimize yapılması planlanmış olup, bitirileceği tarihin açıklandığı ve temelinin atıldığı yatırımlarda hangi aşamaya gelinmiştir?" CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li İrgil, Bursa'daki yatırımları sordu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER