BESAŞ'tan lise öğrencilerine eğitim desteği


Bursa'nın en büyük ekmek üretim tesisi BESAŞ, mutfak akademisi Gastro Akademi ile Kız Meslek Liseleri ve Turizm Otelcilik Lisesi öğrencilerine destek sağlamak amacıyla protokol imzaladı.

BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, toplumsal projeleri benimsemek ve duyarlı olma yolunda çeşitli projelere imza attıklarını belirterek, "Gastro Akademi ile imzalamış olduğumuz bu proje kapsamında liseli öğrencilerimiz okulda öğrenmiş olduklarını birebir teorikte uygulamalı görmüş oluyorlar. Bu hizmeti tamamen ücretsiz olarak öğrencilerimize sunan Gastro Akademi'ye BESAŞ yönetimi olarak öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Aydoğan, şunları kaydetti: "Geleneksel Türk ekmeklerini günümüz teknolojisi ve uzmanların çalışmalarıyla tekrardan tüketime sunan BESAŞ Ar-Ge tesislerine kabul ettiğimiz öğrencilerimiz, büyük merakla gezintilerini gerçekleştiriyorlar. Tesis bünyesinde yer alan analiz laboratuvarı, rol ekmek lamine hattı, döner-matador fırınlar ve dinlendirme odası gibi birçok üniteyi görme fırsatı bulan öğrencilerimiz üretim aşamasını yakından inceleme fırsatı bularak keyifli ve farklı bir deneyim yaşamış oluyorlar." CİHAN
<< Önceki Haber BESAŞ'tan lise öğrencilerine eğitim desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER