BTSO'dan Eğitim Vadisi'ne oyun parkı


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Eğitim Vadisi'ne 3 yeni oyun parkı kazandırdı.

BTSO çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Eğitim Vadisi'ne oyun parkı yaptırıldı. BTSO Eğitim Vadisi bünyesindeki BTSO Hasan Alkoçlar Anaokulu, BTSO Sait Ete İlkokulu ve BTSO Baha Cemal Zağra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'nde AB Oyun Parklarının açılışı törenle gerçekleştirildi. Hazırlanan proje doğrultusunda Avrupa Birliği'nden alınan bütçesiyle hayata geçen oyun parkının açılış törenine BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bursa'ya değer katan sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini ifade etti. BTSO AB Bilgi Merkezi'nin katkılarıyla hayata geçen sosyal donatı alanlarının Eğitim Vadisi için hayırlı olmasını dileyen Duran, ülke olarak araştıran, sorgulayan, düşünen ve üreten nesle bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu BTSO'ya eğitim alanında yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

CİHAN
<< Önceki Haber BTSO'dan Eğitim Vadisi'ne oyun parkı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER