CHP'li Türkmen: Bir anne olarak isyan ediyorum, analar artık ağlamasın!


Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Türkiye'nin yaşadığı terör olaylarına karşı isyan ettiğini belirterek, "Analar artık ağlamasın" dedi.

Türkiye'nin, doğusunu, batısını, kuzeyini, güneyini ötekileştirmeden kucaklayan yönetim özlemi içinde olduğunu belirten Türkmen, "Katıldığımız şehit cenazelerinde tanık olduğumuz acılar ile yüreğimiz dağlanıyor. Biz dayanamıyoruz, şehitlerimizin ana babaları, eşleri ve çocukları bu acıya nasıl dayanıyorlar, Allah onlara sabır versin." dedi.

'Analara kıymayın efendiler' diyen Milletvekili Elif Doğan Türkmen "Bu çağrı Türkiye'nin her köşesinden bir çığlık gibi yayılmaya başladı. Yeter; bu terör, bu şiddet, artık son bulsun. Kan dursun, kardeş kardeşi vurmasın. Bu güzel ülkede birlikte, huzur içinde yaşayalım. Türkü, Kürdü, hepimiz bu ülkenin öz evlatlarıyız. Hiç birimiz diğerinden üstün değiliz. Bizi bu noktaya getirenler utansın. İktidarlarını korumak, yaptıkları hırsızlıkları, yolsuzlukları kapatmak için, zaman kazanmak için, haince plan yapanlar bir tarafta, yaptıkları eylemlerle, katliamlarla adeta bu hain plana ortak olanlar öte tarafta ülkeyi kan gölüne çevirdiler. Ülkesini seven, insanlığa sevdalı olanlar bunları görüyor." diye konuştu
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Türkmen: Bir anne olarak isyan ediyorum, analar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER