CHP Milletvekili Tümer, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, 7 Haziran seçimlerinin hemen ardından Adana'nın ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP İlçe Başkanı Ersan Aygün'le birlikte Karataş'a yeni atanan Kaymakam Recep Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tümer, ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Milletvekili olarak vatandaşların ve kamu görevlilerinin sorunlarına duyarlı olmaya çalıştığını dile getiren Tümer, merkezi yönetimce Karataş'ın turizm altyapısının gün yüzüne çıkarılamamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. İlçe Başkanı Aygün'le birlikte Karataş'ta esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Tümer, "Adana, son iki günde şehit olan iki polisimize ağladı. 7 Haziran seçimlerinden sonra 7 şehitle Türkiye'de en fazla şehit veren il konumundayız. CHP, Türkiye'de barışı, huzuru, kardeşliği ve özgürlüğü tesis etmek üzere çalışmalar yürütüyor." dedi.

Karataş'ın ardından Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve partililerle bir araya gelen Tümer, 1 Kasım seçimlerinde Sarıçam'da oy oranını artıracaklarına inandığını vurguladı.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Tümer, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER