CHP Sözcüsü Böke: 14 yıllık iktidarlarıyla bizi kana boğdular

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Türkiye’yi bu noktaya kimin taşıdığının asla unutulmaması gerektiğini söyledi. Bu rezil yönetim sonucu Türkiye’nin geldiği noktanın çok açık olduğunu vurgulayan Böke, “14 yıllık iktidarı sonucu bizi kana boğdular.” dedi.

CHP Sözcüsü Böke: 14 yıllık iktidarlarıyla bizi kana boğdular

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK sonrası açıklamalarda bulunan Böke, dün siyasi tarihe kara leke olarak geçecek bir saldırı gerçekleştiğini hatırlattı. MYK toplantısında bu saldırıyı ve bundan sonra CHP’nin alacağı tavrın değerlendirildiğini dile getiren Böke, bu rezil yönetimin sonucu Türkiye’nin geldiği noktanın çok açık olduğunu kaydetti. Ülkenin bir terör sarmalına teslim edildiğini anlatan Böke, saray rejiminin kendisinin iktarda kalması uğruna birçok canı feda ediyor olduğunu söyledi.

“Türkiye’nin bu noktaya kimin taşıdığı asla unutulmamalıdır.” diyen Böke, sıfır terörle teslim alınan bir ülkede bugün hergün şehit verildiğini vurguladı. “14 yıllık iktidarları sonucu bizi kana boğdular.” diyen Böke, bu iktidarın ve iktidarın bakanlarının Öcalan’a övgüler dizdiğini hatırlattı.

Terör örgütüyle bir masa etrafında yapılan görüşmelerde ülkenin yasalarının meze edildiğini dile getiren Böke, son bir yılın içinde 500’ün üzerinde şehit verilmesine neden olduğuna dikkat çekti.
<< Önceki Haber CHP Sözcüsü Böke: 14 yıllık iktidarlarıyla bizi kana... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER