Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sheraton Otel'de '4. Türk Patent Ödülleri' törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ayrı ayrı kabul edecek. (11.00-17.15-18.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Resmi konutta AKPM Başkanı Anne Brasseur'u kabul edecek. Davutoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ATO Congresium'daki toplu açılış törenine de katılacak. Davutoğlu sırasıyla Sudan Dışişleri Bakanı Ali Ahmed Karti ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı Başbakanlık Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (10.00-11.00-15.00-15.30-16.30-Ankara)

POLİTİKA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AKM'de 4. Artvin Tanıtım Günleri etkinliğine katılacak. (13.30-Ankara)

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, partisinin İstanbul İl başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00- İstanbul)

-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, seçim süreci çalışmalarına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Bursa)

EKONOMİ

-Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) düzenlediği çalıştaya katılacak. (10.00-İstanbul)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye İle Gürcistan arasındaki 'Enerji Alanında İşbirliğine Dair Anlaşma'nın imza törenine katılacak. (11.15-İstanbul)

- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 83. Hesap Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı, TCMB konferans salonunda yapılacak. (14.00-Ankara)

- TÜİK, Mart ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranları'nı açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye - AB Karma İstişare Komitesi 34. Toplantısı'na katıldıktan sonra Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek. (Brüksel)

-İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif tarafından kabul edilecek. (İslamabad)

-Suudi Arabistan önderliğinde, Yemen'e başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana-Riyad)

-ABD Başkanı Barack Obama, bugün Jamaika'da. Obama, Karayip Topluluğu Hükümet Başkanları ile güvenlik ve ticaret konularını görüşecek. (Kingston)

-Hindistan Başbakanı Narendra Modi Fransa'yı ziyaret edecek. (Paris)

GÜNCEL

- Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezi'nin (GÜSAM) düzenlediği 'Sinsi Terör: Uyuşturucu' konulu panel Türkiye Barolar Birliği konferans salonunda yapılacak. (09.30-Ankara)

-Küresele Barış ve Adalet Koalisyonu (KüreselBAK) ve Mazlumder İstanbul Şubesi, Taksim Hill Otel'de 'Barışa Söz Ver' kampanyasıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (12.00- İstanbul)

-DOSAB Termik Satraline Hayır Platformu Bileşenleri, Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü önünde buluşup DOSAB Nihai ÇED Raporu'na itiraz dilekçesi verecek. (11.00-Bursa)

SPOR

-İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolcu Semih Şentürk, Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri ile Kağıthane'deki Sadabad Kampüsü Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonu'ndaki söyleşide buluşacak. (13.00-İstanbul)

-Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen 'Okan Üniversitesi 2014 Spor Ödülleri' üniversitenin Tuzla Kampüsü'nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. (11.00-Tuzla)

-Süper Lig takımlarının 27. hafta maçlarına yönelik hazırlıkları takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER