Cihan Haber Ajansı Gündemi


-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da 'Cumhurbaşkanlığı 51. Türkiye Bisiklet Turu' tanıtım etkinliği ile Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 'Siyer-i Nebi Yarışması Ödül Töreni'ne katılacak. (12.00-20.00- İstanbul)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'nde, Bilim Merkezi ile Yapımı Tamamlanan Tesis ve Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuşacak. (16.30-Kocaeli)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu Büyük Anadolu Otel'de Memur-Sen kongresine katılacak ardından İstanbul'a hareket edecek (10.00-13.00-Ankara)

POLİTİKA

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa milletvekili adaylarının tanıtım toplantısına katılacak. (14.00-Bursa)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri'de OSB Güneş Santrali ve Tedaş Kayseri Bölge Koordinatörlüğü açılışında konuşacak. (15.00-16.00-Kayseri)  

-Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Sincan teşkilatı ile Sincan Kültür Evi'nde bir araya gelecek. (19.00-Ankara)

-CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Kartal'da Anadolu yakasında görev yapan muhtarlarla bir araya gelecek. (10.00- İstanbul)

DÜNYA

-Erbil patlaması ardından gelişmeler takip edilecek. (Erbil)

-KKTC'de renkli kişiliği ile bilinen bağımsız cumhurbaşkanı adaylarından Arif Salih Kırdağ'ın reklam filmi dikkat çekiyor. Reklam filminde çok sayıda ülke vatandaşının dünya lideri olarak tanımladığı Kırdağ Cihan'a yaptığı açıklamada; cumhurbaşkanı seçimlerinde ilk turda kazanacağını;olası bir şekilde ikinci tura kalması durumunda da yüzde 60 oranında galip geleceğini iddia etti.(Lefkose)

-Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Korunması Bakanı Selim Müslimov Bursa'da valiliği ziyaretinin ardından Emir Sultan, Yeşil Türbe, Koza Han, Ulucami, Osmangazi ve Orhangazi türbelerini ziyaret edecek. (10.30-13.00-Bursa)

GÜNCEL

-Irmak Alevi-Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği, Gazi Üniversitesi 'Deyiş ve Nefeslerimizle Ehlibeyt Çerağının Nuru Muhammed Mustafa' programı düzenleyecek. (19.00-Ankara)

-Aralarında eski kuvvet komutanlarının da bulunduğu Işıklar Askeri Lisesi mezunları Bursa'da Atatürk Heykeli'ne çelenk koyacak. (10.00-Bursa)

SPOR

-Süper Lig'in 27 haftasıda Kardemir Karabükspor-Gençlerbirliği, Kasımpaşa-Beşiktaş maçları oynanacak ( 16.00-Karabük/19.00-İstanbul )

-PTT Birinci Lig'de bugün iki maç oynanacak.

-Galatasaray, Trabzonspor maçı için bu şehre gidecek

-Takımların Pazar günü oynayacakları maçlara yönelik çalışmaları takip ediliyor
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER