Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek. Erdoğan, TBMM Genel Kurulu Özel Gündemli Toplantısına katılacak. Erdoğan, Nijer Cumhurbaşkanı Mahamadou Issoufou ile İstanbul Kongre Merkezi'nde görüşecek. Erdoğan burada 'barış zirvesi' katılımcılarına hitap edecek. Erdoğan, Mabeyn Köşkü'nde Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Bin Halife Es-Sani ile görüşecek. (12.30-14.00-17.15-19.00-22.00-Ankara-İstanbul)

- TBMM Atatürk Anıtı'nda Tören düzenlenecek. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 23 Nisan Kutlamaları Kabul Töreni düzenleyecek. TBMM Genel Kurulu, 23 Nisan Özel Gündemi ile toplanacak. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 23 Nisan Resepsiyonu verecek. (09.00-11.30-14.00-19.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan vesilesiyle Başbakanlık Çankaya Köşkü'nde çocukları kabul edecek. Davutoğlu, TBMM Genel Kurulu Özel Gündemli Toplantısına katılacak. (10.00-14.00-Ankara)

POLİTİKA

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kartal'da halk buluşması etkinliğine katılacak. (18.00- İstanbul)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelecek. (10.00-Adana)

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Doğu ve Güneydoğu kökenli kanaat önderleriyle değerlendirme toplantısı yapacak. (13.00- İstanbul)

DÜNYA

- Avrupa Birliği liderleri, Akdeniz'deki göçmen facialarını önlemek için alınacak tedbirleri görüşmek üzere olağanüstü toplanacak. (Brüksel)

- KKTC'de bağımsız aday Mustafa Akıncı, cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerinde kazanması halinde Birleşmiş Milletler (BM) yönetiminde olan kapalı bölge Maraş'ı yasal sahiplerine geri vereceğini açıkladı. (Lefkoşa)

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle yurtdışı temsilciliklerde ve KKTC'de de kutlanacak. (Lefkoşa)

GÜNCEL

- Anıtkabir'de 23 Nisan Töreni düzenlenecek. Daha sonra Birinci TBMM binasında anma töreni düzenlenecek. (09.15-10.00-Ankara)

- İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Beşiktaş Lütfi Banat İlköğretim Okulu öğrencilerinin İstanbul Valiliği'ni ziyaretiyle başlayacak. Kutlamalar, Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda törenlerle devam edecek. (08.30-09.00- İstanbul)

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. (10.00)

- Uludağ Üniversitesi eski rektörlerinden, Bursaspor'un Divan Kurulu üyesi Prof. Dr. Ayhan Kızıl'ın cenazesi toprağa verilecek. (13.30-Bursa)

SPOR

- Euroleuga çeyrek final serisi 4. maçında Anadolu Efes ile İspanya temsilcisi Real Madrid, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

- Süper Lig'in 27. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Beşiktaş bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. (11.00-İstanbul)

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçlarında Zenit-Sevilla, Fiorentina-Dinamo Kiev, Dnipro-Club Brugge ve Napoli-Wolfsburg karşı karşıya gelecek. (22.05)

- Bayanlar Voleybol 1. Ligi Final Etabı 1. Devre maçları Eczacıbaşı VitrA- VakıfBank ve Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Grundig karşılaşmalarıyla devam edecek. (16.30-19.30-İzmir) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER