Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı Fatih Projesi Tablet Dağıtım Töreni'ne katılacak. (10.00-Ankara)

- Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışına katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Müftülük Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde vatandaşlara seslenecek. (14.00-17.30-Ordu-Kahramanmaraş)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Trabzon mitingine katılacak. (17.00-Trabzon)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Elmadağ ilçesinde halka seslenecek.(13.45-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kırıkkale, Kırşehir ve Aksaray mitinglerine katılacak. (14.00-16.00-18.00-Kırıkkale-Kırşehir-Aksaray)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin Kars'ta düzenlenen mitingine katılacak. (13.00)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda düzenlenecek 'Halkların Demokratik Festivali'ne katılacak. (19.00- İstanbul)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek mitingde vatandaşlara seslenecek. (17.30-Samsun)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Aydın'da, STK temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek. Söke'de esnaf ziyaretinde bulunacak. Senkron ve Güriş Elektrik Enerjisi Santrallerinin açılışına katılacak. (09.00-19.00)

- MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Kağıthane Sanayi Mahallesi'nde esnafları ziyaret edecek, Merkez Camii önünde basın açıklaması yapacak. (14.00- İstanbul)

EKONOMİ

- Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) 21. Doğan Ersöz Ödül Töreni, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes'in katılımıyla yapılacak. (19.30-Bursa)

- Otomotiv fabrikalarındaki eylemle ilgili gelişmeler takip edilecek (Bursa)

- TÜİK, Mayıs ayı Sektörel Güven Endeksleri'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, Mayıs ayı Reel Kesim Güven Endeksi ve İktisadi Yönelim Anketi, İmalat Sanayii Kapasite Kullanım oranlarını açıklayacak. (14.30-Ankara)

DÜNYA

- AB, Ermenistan, Azerbaycan, Belarus, Gürcistan, Moldova ve Ukrayna liderleri, doğu ortaklığı zirvesi için bir araya gelecek. (Riga )

- BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon, Vietnam'ı ziyaret edecek.

- ABD Deniz Piyadeleri Romanya askerleri ile ortak tatbikat yapacak. (Bükreş )

- Japonya Merkez Bankası, faiz kararını açıklayacak

GÜNCEL

- TMMOB Mimarlar Odası, Haydarpaşa Garı ve çevresiyle ilgili projeye karşı Kadıköy Khalkedon Moda Cafe'de basın açıklaması yapacak. (11.00- İstanbul)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 33. hafta açılış maçında Gençlerbirliği ile Mersin İdmanyurdu Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.00-Ankara)

- Süper Lig takımlarının hafta sonunda oynanacak maçlarla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi'nin açılış töreni Başkan Aziz Yıldırım da katılacak. (15.30-İzmir)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER