Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Huber Köşkü'nde kabul edecek. (14.30- İstanbul)

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birlik Vakfı Ankara Şubesi iftar programına katılacak (20.30-İller Bankası Macunköy Sosyal Tesisleri)

POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Libya/Trablus Başbakanı Halife El Gavi'yi Dolmabahçe ofisinde kabul edecek. Davutoğlu, kadın akademisyenler, yazarlar ve STK temsilcileri ile de iftar yapacak. (18.00/20.49- İstanbul)

- AK Parti TBMM Başkanı adayı İsmet Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ziyaret edecek. (14.00-Ankara)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Üsküdar'da Türkiye geneli 2015 yılı yağış değerlendirme toplantısı düzenleyecek. (11.00- İstanbul)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ başkanlığındaki çok sayıda milletvekili, parti yetkilisi ve yerel yöneticilerin bulunduğu heyet, Suruç-Kobani sınırında düzenlenecek basın açıklamasına katılacak. (13.00-Şanlıurfa)

DÜNYA

- Euro Bölgesi maliye bakanları, Yunanistan'ın borç krizini olağanüstü toplantıda ele alacak. (Brüksel)

- Ermenistan'ın başkenti Erivan'da Cumhurbaşkanlığı'na çıkan Bagramyan Caddesi'ni bir haftadır kapatan eylemciler, hükümetten taleplerinin yerine getirilmesini bekliyor. Gelişmeler takip ediliyor. (Moskova-Erivan )

- Fransa ve Kuveyt'in ardından Tunus'da bir otele düzenlenen terör saldırıları ve sonrası gelişmeler takip ediliyor. (Kuveyt-Kahire-Tunus-Paris )

GÜNCEL

- Genel başkanlığını Fatih Erbakan'ın yaptığı Erbakan Vakfı, Miniatürk'te iftar programı düzenleyecek. (20.49- İstanbul)

- Muğla'daki Kent Konseyi Kadın Meclisleri ve tüm kadın örgütleri, kadın cinayetlerine tepki amacıyla Muğla'da bir yürüyüş düzenleyecek. (16.00-Muğla)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

SPOR

- Fenerbahçe'de Fernandao, resmi sözleşme imzalayacak.

- Avrupa Güreş Şampiyonası devam ediyor.

- Takımların transfer çalışmaları ve yeni sezona yönelik çalışmaları takip ediliyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER