Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan SESRIC Başkanı Musa Kulaklıkaya'yı kabul edecek. Akşam ise Cumhurbaşkanlığı personeline iftar verecek. (15.00-20.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Resmi Konut'ta ABD Kongresi heyetini kabul edecek ardından TBMM Başkanlığı seçimi için Meclis'e geçecek. Başbakan Davutoğlu akşam ise AK Parti Genel Merkezi'nde Türkiye'de görev yapan yabancı büyükelçilere iftar verecek. (14.00-15.00-20.30-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Başkan seçimi 3. ve 4. turları yapılacak. (15.00-Ankara)

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (11.00-Ankara)

- MHP'nin TBMM grup toplantısı yapılacak. (11.00-Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, parti genel merkezinde BM Mukim Koordinatörü Kamal Malhotra ile basına kapalı görüşecek. (11.00-Ankara)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz'la bir araya gelecek. (Brüksel)

- Yunanistan, temerrüde düştü. Atina 30 Haziran tahsilli 1.5 milyar euroluk borcunu ödeyemedi. Gelişmeler takip ediliyor. (Atina)

- Kimse Yok Mu Derneği, Afgan Türk İşadamları Derneği (ATSİAD) ve Afgan Türk okulları, ülkede 7 bin fakir aileye Ramazan kumanyası dağıtarak fakirleri sevindirdi. (Kabil )

GÜNCEL

- Eskişehir'de haklarında usulsüz dinleme ve evrakta sahtecilik iddiası ile dava açılan, aralarında müdürlerinde yer aldığı 26 polisin yargılanmasına bugün de devam edilecek. (10.00-Eskişehir)

- Birleşik Haziran Hareketi, AK Parti'nin Suriye'ye dönük savaş politikalarını protesto etmek için Attalos Heykeli önünde basın açıklaması yapacak. (13.00-Antalya)

- Tüm Emekliler Sendikası üyesi emekliler, taleplerini kamuoyuna duyurmak için ellerinde boş tencere ve tavalarla yürüyerek, oturma eylemi yapacak ve basın açıklamasında bulunacak. (14.00-Bursa)

- HDP'lier, Kadıköy rıhtımda 'Rojava dayanışması' standı açacak. (14.00-İstanbul)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa-Kilis)

SPOR

- Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ergin Ataman, Başkan Dursun Özbek ve Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal'ın katılımıyla Türk Telekom Arena'da sözleşme yenileyecek. (10.00-İstanbul)

- Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak. (18.00-İstanbul)

- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları için yarın BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde topbaşı yapacak. (18.00-İstanbul)

- Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı yapacak. (Trabzon)

- Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları Topuk Yaylası'nda yapılacak çift antrenman ile devam edecek. Sarı lacivertli oyunculardan Diego Ribas basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (10.00-17.30-13.00-Düzce) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER