Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul edecek. (12.00-16.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP ile keşif amaçlı koalisyon görüşmesi yapan heyet ile görüşecek. Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. (11.00-13.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye Gıda İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) Başkanı Şemsi Kopuz, Kurban Bayramı öncesi et fiyatları, çözüm önerileri, genel gıda fiyatlarının seyri konusunda basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-İstanbul)

- İzmir Ticaret Borsası koordinatörlüğünde, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Manisa ve Alaşehir Ticaret Borsaları işbirliğinde Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü ile İzmir Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün katkıları ile gerçekleştirilen Ege Bölgesi çekirdeksiz kuru üzüm rekolte tahmin sonuçları basın toplantısıyla açıklanacak. (14.30-İzmir)

- TÜİK, 2014 yılı Kütüphane İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TÜİK, 2015 yılı 1. çeyrek Hanehalkı Yurtiçin Turizm verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Mısır ekonomisine güçlü bir katkıda bulunması beklenen Yeni Süveyş Kanalı düzenlenecek geniş katılımlı törenle hizmete açılacak. Törene Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras katılması bekleniyor. (Kahire)

- Japonya'nın Hiroşima kentine atom bombası atılmasının 70'inci yıldönümünde anma törenleri düzenleniyor. (Tokyo)

- Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) Dışişleri Bakanları Toplantısı, Malezya'da devam edecek. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. (Kuala Lumpur)

- Soudelor tayfunu Tayvan ve Çin kıyılarına yüksek hızla ilerlediği beliritiliyor. Gelişmeler takip edilecek. (Taipei)

GÜNCEL

- Balyoz darbe planı belgelerini yayınladığı gerekçesiyle tutuklanan gazeteci Mehmet Baransu, Silivri Cezaevi'nde açık görüşte yakınlarıyla bir araya gelecek. (10.30-İstanbul)

- Son günlerde terör olaylarının artması nedeniyle Anadolu Birliği, bu gidişe dur demek ve terörsüz bir yaşam çağrısı için basın toplantısı yapacak. Anadolu Birliği'nin ev sahipliğini yapacağı basın toplantısına birçok sivil toplum kuruluşu ve kanaat önderleri katılacak. (10.00-İzmir)

- İzmir Şehit Aileleri Derneği'nde artan terör olayları nedeniyle basın toplantısı düzenlenecek. (16.00-İzmir)

- Çanakkale Gelibolu Yarımadası'nda Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı dolayısı ile Anzaklar tarafından törenler düzenlenecek. (10.00-18.00-Çanakkale)

SPOR

- Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden satışa sunulan Bursaspor - Galatasaray Süper Kupa maçının biletleri Bursa Atatürk Stadyumu Ana Bilet Gişelerinden satılacak. (10.00-Bursa)

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Trabzonspor-Rabotnicki maçı oynanacak. (20.00-Trabzon)

- UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Medipol Başakşehir-AZ Alkmaar maçı oynanacak. (20.00-İstanbul)

- Lassa yılın spor gecesi ödül töreni yapılacak. (20.00-İstanbul)

- TFF, profesyonel hakemlerle sözleşme imzalayacak. (12.30-İstanbul)

- Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. (18.00-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER