Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak. (14.00-Ankara)

POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, MGK üyesi bakanlarla Milli Güvenlik Kurulu hazırlık toplantısı yapacak. Başbakan Davutoğlu, MGK toplantısına katılacak. (12.00-14.00-Ankara)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

DÜNYA

- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2. Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 70. yıldönümü merasimlerine katılmak üzere Çin'e gidecek. (Pekin)

- AB savunma bakanları Lüksemburg'da bir araya gelecek.

- İpek Medya Grubu'na yapılan baskına dünya basını ve medya örgütlerinden gelen tepkiler takip edilecek.

GÜNCEL

- Medyaya baskıları incelemek için kurulan CHP'li heyet, Taraf, Zaman, Yurt ve Birgün gazeteleri ile Türkiye gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret edecek. (10.00-16.00- İstanbul)

- Koza - İpek Medya Grubu'na yönelik polis baskınıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Iğdır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Olgun Kurbanoğlu'nun cenazesi, Kars İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek törenden sonra Merkez Fethiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Asri mezarlıkta defnedilecek. (11.00-Kars)

- Kilis Şehit Mehmet Hudut Karakolu'nda görevli askerlere, sınırın Suriye tarafından IŞİD terör örgütü kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucu şehit olan asker Yusuf Beylem Şanlıurfa'da toprağa verilecek. (12.00-Şanlıurfa)

- Batman'da devriye görevi yapan sivil polis aracına düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar'ın cenazesi Elazığ'da toprağa verilecek. (12.00-Elazığ)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Kilis-Şanlıurfa)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, Letonya maçının son çalışmasını müsabakanın oynanacağı Konya'da yapacak. Teknik Direktör Fatih Terim ve bir oyuncu, antrenman öncesinde maçla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (20.15-19.45-Konya)

- Fenerbahçe Yandex ve hedef 1 milyon üye kampanyası tanıtım gezisi Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve milli takımlarda görev yapmayacak olan bazı futbolcuların da katılımıyla gerçekleşecek. (16.00-İstanbul)

- Dünya Karate Federasyonu'nun (WKF) 5-6 Eylül tarihlerinde İstanbul'da organize edeceği Karate 1 Premier League müsabakalarının tanıtım toplantısı İstanbul'da Sürmeli Hotel'de gerçekleştirilecek. (11.00-İstanbul)

- A Milli Basketbol Takımı, Berlin yolculuğu öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacağı antrenmanın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (14.00-15.30-İstanbul)

- Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İstanbul Şubesi profesyonel hakemlerin de katılımı ile 2015-2016 sezonunu açıyor. Açılış töreninde 2015 Şampiyonlar Ligi finalini yöneten Cüneyt Çakır ve ekibine plaket verilecek. (19.00-İstanbul)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER