Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta toplu açılış törenine katılıp vatandaşlara hitap edecek. (13.30-Bayburt)

POLİTİKA

- CHP milletvekilleri Didem Engin, Ömer Süha Aldan, Mehmet Bekaroğlu ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel basın toplantısı düzenleyecek.
(11.00-11.30-13.00-13.30-Ankara)

- 64. Hükümet üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret edecek. (13.30-Ankara)

- Bakanlar Kurulu toplantısı Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilecek. (14.30-Ankara)

EKONOMİ

- TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Çanakkale'de düzenlenen TÜRKONFED 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi'nde konuşacak. (10.00-Çanakkale)

- TÜİK, 2015 yılı 3. çeyrek İnşaat İşgücü Girdi Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TÜİK, kasım ayı Ekonomik Güven Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, Ekim ayı 'uluslararası rezervler ve döviz likiditesi' verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Türk hava sahasını ihlal eden savaş uçağının düşürülmesine ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Moskova, Washington, Brüksel)

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan'ı ziyaret edecek. (Bakü)

- Tunus'ta Cumhurbaşkanlığına ait bir polis otobüsüne yönelik düzenlenen canlı bomba saldırısıyla ilgili gelişmeler izleniyor. (Tunus)

GÜNCEL

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Hatay-Gaziantep)

- G-9 Gazetecilik Platformu, Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasına tepki için Yüksel Caddesi'nde açıklama yapacak. Platform üyeleri ardından meslektaşlarına destek için Cumhuriyet Gazetesi Ankara Bürosu'na ziyarette bulunacak. (14.00-14.30-Ankara)

- Kültür ve Turizm Bakanlığı, ekim ayı 'giriş çıkış yapan yabancı ve vatandaş' istatistiklerini açıklayacak. (11.00-Ankara)

KÜLTÜR-SANAT

- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Dolmabahçe Sarayı'ndaki TBMM Milli Saraylar Sanat Galerisi'nde düzenlenecek 'Hasan Çelebi ve Talebeleri Hüsn-i Hat Sergisi'ne katılacak. (17.30-İstanbul)

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 13. hafta açılış maçlarında, Antalyaspor- Osmanlıspor, Çaykur Rizespor-Torku Konyaspor ve Bursaspor-Kayserispor takımları karşı karşıya gelecek. (19.00-Antalya-Rize-Bursa)

- Avrupa Sambo Kadetler Şampiyonası İstanbul'da 4-7 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Şampiyonanın tanıtım toplantısı Osmanbey Ramada Otel'de yapılacak. (10.00- İstanbul)

- Süper Lig'de haftanın maçlarıyla ilgili takımların hazırlıkları takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER