Cihan Haber Ajansı Gündemi


DÜNYA

- Çin politikaları üzerine kitaplar basan Lee Bo adlı Hong Kong'lu yayıncının 4 arkadaşı ile birlikte ortadan kaybolması üzerine Çinli yetkililer tarafından gözaltına alınmış olabilecekleri şüphesi üzerinde duruluyor. (Hong Kong)

- 560 sürücünün katıldığı Dakar rallisi, Arjantin'in başkentinde başladı. (Buenos Aires)

GÜNCEL

- Silivri Cezaevi önünde tutuklu gazeteciler için başlatılan umut nöbetine; Kurtalan Ekspres üyeleri Ahmet Güvenç, Bertuğ Cemil, Bülent Güven, Cem Yalçınkaya, Volkan Seviğ, Serhat Deniz, Sezai Sarıtaş, Yunus Emre Yılmaz ile Zonguldak Halkın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Öztürk ve Yazarı Mustafa Özdemir devam edecek. (09.00-İstanbul)

- İltica ve Göç Araştırmaları Merkezi (İGAM) Başkanı Metin Çorabatır, Suriyeli mülteciler konusunda Türk toplumun kabul düzeyinin sınırına gelindiğine dikkat çekerek, "Suriyelilerle yan yana yaşıyoruz ama bir arada yaşamıyoruz." dedi. (ÖZEL HABER-ANKARA)

- İstanbul'da balık neslinin bitmemesi adına bir grup eylemci, Sarıyer'de gırgır balıkçılarının kıyılara yakın mesafelere ağ atmasını protesto edecek. (13.00-İstanbul)

- Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 1840 kilometrelik Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu gerçekleştirilecek. (Kars)

- Adana'da, Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu yapılacak.(09.00-Adana)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

- Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Türkiye Güreş Federasyonu'na 1970-1971 yıllarında başkanlık da yapmış olan Mehmet Akzambak için Karşıyaka Mezarlığı Camii'nde ikindi sonrası cenaze namazı kılınacak. (14.30-Ankara)

- Süper Lig takımlarının ikinci yarı hazırlıkları başlıyor.

- Türkiye Kupası ve Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yapacak olan Beşiktaş kamp için Antalya'ya gidecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER