Cihan Haber Ajansı Gündemi


DÜNYA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington'daki temasları takip ediliyor. (Washington)

POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da düzenlenecek 'Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 1. Değerlendirme Toplantısı'na katılacak. Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde ABD Kongre heyeti ile akşam yemeğinde bir araya gelecek. (10.30-19.30 - Ankara)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneğinin 4. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (09.30 - Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haftalık para-banka ve menkul kıymet istatistiklerini açıklayacak. (14.30 - Ankara)

- TÜİK, Türkiye ekonomisine ilişkin 2015 yılı büyüme rakamı ile bu yılın şubat ayı dış ticaret verilerini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

GÜNCEL

- Şiddetsiz Toplum Derneği, meslek, gönüllü kuruluş ve siyasi partilere, şiddete-teröre karşı yaptığı öneriyi bir basın toplantısı ile açıklayacak. (11.00 - Ankara)

- Harp Akademileri Komutanlığı Atatürk Harp Oyunu ve Kültür Merkezi'nde 'Uluslararası Hava Harekatı Sempozyumu' düzenlenecek. (09.00 - İstanbul)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı yerlerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Şırnak-Mardin-Diyarbakır)

KÜLTÜR-SANAT

- Venedik Barok Orkestrası, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda konser verecek. (20.00- İstanbul)

SPOR

- Süper Lig'in 27. Hafta maçında Kasımpaşa'ya konuk olacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile devam edecek. (11.00-İstanbul)

- Euroleague Top 16, 13. Hafta maçında Kızılyıldız ile Darüşşafaka Doğuş, Belgrad'da karşı karşıya gelecek. (21.00-Belgrad)

- U23 Avrupa Ümitler Güreş Şampiyonası'na Kadınlar Güreş Müsabakaları ile devam edilecek. Türkiye'den 48 kiloda Evin Demirhan, 55 kiloda Bedia Gün, 60 kiloda Cemile Unudan ve 69 kiloda da Buse Tosun ilk tur müsabakalarına çıkacaklar. (10.00- Bulgaristan)

- Süper Lig takımlarının 27. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER