Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek 'Tokatlılar Buluşması' etkinliğine katılacak.(14.00-İstanbul)

POLİTİKA
- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), genel seçimler öncesi İstanbul'da ön seçimlere gidiyor.(12.00-İstabul)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni binasının açılışına ve partisinin il danışma meclisi toplantısına katılacak. (10.00/11.00-Kayseri)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, partisinin Diyarbakır il teşkilatıyla bir araya gelecek, valiliği ziyaret edecek. (14.00/16.00-Diyarbakır)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Antikkapı Restoran'da partisinin il başkanlığının 75. il danışma meclisi toplantısına katılacak. (10.00-Kocaeli)

- CHP, 45 ilde önseçim yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aday adayı olarak İzmir'den gireceği ön seçimlerde üyeler, oylarını kullanacak. (08.00/17.00)

DÜNYA
- Suudi Arabistan liderliğindeki Körfez ülkelerinin Yemen'de Husilere yönelik başlattığı 'Kararlılık Fırtınası' operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana, Riyad )

- Fenerbahçe'de 8 yıl forma giyerek adını efsaneler arasına yazdıran Alex de Souza, jübile maçını dün gece Palmeiras'ta yaparak, aktif futbol hayatına son verdi. (Sao Paolo)

- Başkent Dakar'ın 35 kilometre kuzeydoğusunda bulunan doğa harikası pembe göl, sıra dışı rengiyle görenleri büyülüyor. (Dakar)

SPOR
- A Milli Futbol Takımı, 31 Mart Salı günü Lüksemburg ile oynayacağı özel maç için Amsterdam'dan Lüksemburg'a geçecek. Ay yıldızekip Lüksemburg'daki ilk çalışmasını maçın oynanacağı Henri Dunant Stadyumu'nda yapacak. (13.00/19.00-Hollanda/Lüksemburg)

- Süper Lig'in 26. Haftasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek olan Galatasaray, bu maçın hazırlıkları kapsamında Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panthrakikos ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir dostluk maçı yapacak. (14.00-İstanbul)

- Yaşar Doğu Güreş Turnuvası, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılacak müsabakalarla tamamlanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER