Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 23 Nisan çocuklarını kabulleri

DÜNYA

- Avrupa Birliği liderleri, Akdeniz'deki göçmen facialarını önlemek için alınacak tedbirleri görüşmek üzere olağanüstü toplanacak. (Brüksel)

GÜNCEL

- Anıtkabir'de 23 Nisan Töreni düzenlenecek. (09.15 - Ankara)

- Birinci TBMM Binasında Anma Töreni düzenlenecek. (10.00 - Ankara)

- TBMM Atatürk Anıtı'nda Tören düzenlenecek. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 23 Nisan Kutlamaları Kabul Töreni düzenleyecek. TBMM Genel Kurulu, 23 Nisan Özel Gündemi ile toplanacak. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 23 Nisan Resepsiyonu verecek. (09.00/11.30/14.00/19.30 - Ankara)

SPOR

- Euroleuga çeyrek final serisi 4. maçında Anadolu Efes ile İspanya temsilcisi Real Madrid, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecekler. (20.00 - İstanbul)

- Süper Lig'in 27. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. (11.00 - İstanbul)

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçlarında Zenit-Sevilla, Fiorentina-Dinamo Kiev, Dnipro-Club Brugge ve Napoli-Wolfsburg karşı karşıya gelecek. (22.05)

- Bayanlar Voleybol 1. Ligi Final Etabı 1. Devre maçları Eczacıbaşı VitrA - VakıfBank ve Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Grundig karşılaşmalarıyla devam edecek. (16.30/19.30 - İzmir) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER