Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


GÜNCEL

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Novotel'de çok sayıda ülkenin konsolosunun da hazır bulunacağı, Türkiye'nin ekonomik kalkınma ve ihracat konularının değerlendirileceği bir toplantıya katılacak. (09.00 - Trabzon)

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 4. Hafta maçlarına Beşiktaş - Medipol Başakşehir FK, Çaykur Rizespor - Medicana Sivasspor, Osmanlıspor FK - Torku Konyaspor ve KasımpaşaFenerbahçe karşılaşmalarıyla devam edilecek. (17.00/20.15/21.00 - İstanbul/Rize/Ankara)

- PTT 1. Lig'in 4. Haftasına 5 karşılaşma ile devam edilecek. Günün maçlarında 1461 Trabzon - Adana Demirspor, Kardemir Karabükspor - Yeni Malatyaspor, Elazığspor - Balıkesirspor, Göztepe - Giresunspor ve Samsunspor - Şanlıurfaspor karşı karşıya gelecek.

- 2015 CEV Bayanlar Avrupa Ligi finali rövanş maçında Türkiye ile Macaristan İzmir'de karşı karşıya gelecek. (18.00 - İzmir)

- Galatasaray'ın Taçsız Kralı Metin Oktay, ölüm yıl dönümünde Kozlu'daki mezarı başında anılacak. (11.00 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER