Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


EKONOMİ

- TÜİK, 2015 yılı 2. çeyrek İnşaat Ciro ve Üretim endeksini açıklayacak. (10.00 - Ankara) / YAZILI

- TCMB, Temmuz ayı Uluslararası Yatırım Pozisyonu verilerini açıklayacak. (10.00 - Ankara) / YAZILI

GÜNCEL

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) tarafından 16-17 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 3. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu açılışına katılacak.

- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, genel merkez binasında; kurbanlık fiyatları hakkında açıklama yapacak. (10.30 - Ankara)

SPOR

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda Molde FK takımını ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ve bir oyuncu maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Sarı lacivertli ekip maçın son çalışmasını ise Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacak. (15.00/18.00 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak Norveç ekibi Molde FK'nin teknik direktörü ve bir futbolcusu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Konuk ekip Fenerbahçe maçının son antrenmanını ise maçın oynanacağı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Kompleksi'nde yapacak. (19.30/20.00 - İstanbul)

- Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynayacağı Skenderbeu maçı için Arnavutluk'a gidecek. Siyah beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Maçla ilgili son antrenman ise maçın oynanacağı Skenderbeu Stadyumu'nda yapacak. (15.00 - İstanbul)

- Fransa'nın Lille şehrinde devam eden Eurobasket2015 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final maçları Sırbistan-Çek Cumhuriyeti ve İtalya-Litvanya karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (19.30/22.00 - Fransa) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER