Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD'ın siyasi parti liderleri ile buluşma toplantılarının ilk konuğu olacak. Kılıçdaroğlu, toplantının ardından Çınar Otel'de azınlık cemaatlerinin ruhani liderleriyle bir araya gelecek. (11.00 / 14.00 - İstanbul)
EKONOMİ

- TÜİK, Temmuz ayı İşgücü istatistiklerini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

DÜNYA

- Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Perinçek davasında nihai kararı açıklayacak. Doğu Perinçek, 1915 olaylarını 'soykırım' yerine 'katliam' olarak adlandırdığı için İsviçre tarafından cezalandırıldıktan sonra konuyu AİHM'ye taşımıştı. (Strasbourg)

- AB liderleri, kıtaya mülteci akınını engellemek ve Suriye'deki son gelişmeleri değerlendirmek üzere toplanacak. (Brüksel)

GÜNCEL

- KESK Eş Genel Başkanları Lami Özgen ve Şaziye Köse, genel merkezde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 - Ankara)

- Millî Savunma ve Güvenlik Enstitüsü'nün hazırladığı 'Türk Savunma Sanayiinin Geleceği' başlıklı Sürdürülebilirlik ve Güçlü İhracat için Strateji Raporu açıklanacak. (12.30 - Ankara)

- Gazetecilere Özgürlük Platformu (GÖP) Ankara Tren Garı önünde sessiz yürüyüşle ölenlerin anısına saygı duruşunda bulunacak. (14.00 - Ankara)

- Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu ile Irmak Alevi Bektaşi Derneği tarafından Muharrem ayı oruç açma programı yapılacak. (18.00 - Ankara)

SPOR

- Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirecek. (13.30 - İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 8. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER