Cihat Arslan: Ligde Galatasaray'a müsaade etmemeliyiz


Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ligde Galatasaray'ın üstünde olduklarını ve bu nedenle sarı kırmızılı takıma hafta sonu müsaade etmemeleri gerektiğini söyledi.

Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Cihat Arslan, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. İlk yarı daha organize olmuşlardı. İkinci yarı biz oyuncu değişikliği ile başladık. Orta sahada pası daha fazla yapmaya gayret ettik ve oyuna ortak olduk. Güzel bir golle dönüş yaptık. Oyun hakimiyetini ele geçirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince 2-1 mağlup olduk. Hafife alınacak bir şey değil ama kupa maçının telafisi var. Bunu telafi edebiliriz. Grubun diğer maçları var. Hafta sonunda daha ciddi bir maç olacağının habercisiydi ikinci yarı. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. İki maçı gece geç saatlerde oynuyoruz. Seyahat edip, geleceğiz. Yorgunluğunu hissedeceğiz. Hafta sonu çok daha zorlu bir karşılaşma her iki takımı da bekliyor görüntüsü var." diye konuştu.

Galatasaray avantajlı taraf olduğunu kaydeden Arslan, "Galatasaray şimdi evine gidip dinlenme şansı var. Biz gece 4 ya da 5'de Akhisar'da olacağız. Birinci rotasyonumuzun sebebi bu. Rakip kim olursa olsun her oyuncunun sahaya çıkması gerekiyordu. Geçen hafta oynanan ilk 11'den sadece bir oyuncu oynadı. Her oyuncumuz her takımı yenebilecek seviyeye gelmesi gerekiyor. Lig maçı çok daha çetin geçecek. Kupa maçını bir telafisi var ama ligde Galatasaray'a buna müsaade etmememiz gerekiyor. Biz 3'üncü olarak devreye girmek istiyorsak bunu da göz ardı edemezdim. Oyuncu değişikliklerini de dinlendirmek amaçlı yaptık. Bazen skora çok takılmıyorsunuz. Bir dahaki maçı da planlamak zorundasınız." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Cihat Arslan: Ligde Galatasaray'a müsaade etmemeliyiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER