CNN Türk'te çirkin kaset iddiası

CNN Türk Yeni Akit Yazarı Latif Erdoğan'ın MHP'li Meral Akşener'le ilgili kaset iddiasına alet oldu. Canlı yayında dakikalarca Akşener'le ilgili kaset iddiasının dile getirilmesine müsaade eden program sunucusu Didem Arslan, Akşener'in yayına bağlanma talebini de kabul etmedi. Akşener twitter'dan yaptığı açıklamada ise Latif Erdoğan'a sert sözlerle cevap verdi.

CNN Türk'te çirkin kaset iddiası


CNN Türk'te itibar suikastı

Yeni Akit yazarı Latif Erdoğan, CNN Türk'te, MHP'li Meral Akşener'e ilişkin kaset iddialarını yeniden gündeme getirdi. 

CNN Türk, Erdoğan'ın evli bir kadın siyasetçinin özel hayatıyla ilgili iftira ve çirkin iddialarına zemin oluşturdu.

Latif Erdoğan, programda, "Daha önceden ben Meral Akşener'in Cemaat'e yakın olduğunu hissediyordum. Ama Kemalettin Özdemir'le çok yakın dostlukları olduğunu biliyorum. Emniyet imamı. Bu düzeyde bir ilişki olduğunu herkes duyuyordu. Belki de o dönemde Cemaat'in önünü açacak uygulamalar da yapıldı" dedi. 

Erdoğan daha sonra kaset iddialarının Cemil Barlas'a ait olduğunu söyledi ve iddialara da inanmadığını ekledi. 

Ancak Meral Akşener'in tepkisi Twitter'dan geldi. 

Akşener Twitter adresinden, "@arslandidem programınızda hem haysiyet hem itibar cellatlığı yapıyorsunuz sizi esefle kınıyorum. Kemalettin Özdemir'le hiç bir dostluğum ve irtibatım yoktur.Derhal düzeltin.Aksi taktirde yargıya taşıyacağım. Şerefsiz bir itirafçıya haysiyet cellatlığı yaptırıyorsunuz.Allah'ın laneti hepinizin üstüne olsun" açıklamasını yaptı. 

Geçen Şubat ayında bu defa hükümete yakın A Haber kanalında Latif Erdoğan, Cemaat'in kendisine Meral Akşener ile ilgili bir kaset izletmek istediğini iddia etmişti. 

Bu açıklama sonrasında Meral Akşener Latif Erdoğan'ı mahkemeye vermişti.
<< Önceki Haber CNN Türk'te çirkin kaset iddiası Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER