Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fahri doktora verildi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Uludağ Üniversitesi'nde düzenlenen 'Türkiye'nin İnsani Diplomasisi' konulu panelin ardından fahri doktora verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İstanbul'dan helikopterle geldiği Uludağ Üniversitesi (UÜ) Görükle Yerleşkesi'ndeki Cumhuriyet Stadyumu'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ile bazı milletvekilleri karşıladı. Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da Bursa'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan buradan Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen panele geçti. 'Türkiye'nin İnsani Diplomasisi' konulu panelin ardından Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay da bir konuşma yaptı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fahri doktora unvanı takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa programı için geniş güvenlik önlemleri alındı. Bu arada Erdoğan'ı üniversitede protesto etmek istedikleri ileri sürülen bazı kişilerin polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Sürecek…
CİHAN
<< Önceki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fahri doktora verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER