Çünkü dürüst değil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkelerin Kalkınmasında Kadınların Rolü Bakanlar Konferansı'nda yaptığı konuşmada "Akdeniz'de, Ege'de derme çatma deniz araçlarıyla sınır kapılarında itilip kakılma pahasına Avrupa ülkelerine gitmeye çalışan Müslümanları gördükçe kinim artıyor" dedi. Oysa aynı Erdoğan Temmuz ayında Batı'ya Suriyelileri otobüslere doldurup gönderme şantajı yapıyordu.

Erdoğan'ın Suriyeli mülteciler konusundaki "dün" ve bugün"kü ibretlik sözleri...


Erdoğan'ın Suriyeli mültecilerle ilgili "dün" ve "bugün"kü sözleri!..

"GÖRDÜKÇE KİNİM ARTIYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkelerin Kalkınmasında Kadınların Rolü Bakanlar Konferansı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Akdeniz'de, Ege'de derme çatma deniz araçlarıyla sınır kapılarında itilip kakılma pahasına Avrupa ülkelerine gitmeye çalışan Müslümanları gördükçe utanıyorum, hicap duyuyorum. O dergilerinin kapağına Aylan bebeğin resmini basmak suretiyle, ondan bir şeyler kotarmaya çalışanları gördükçe, kinim artıyor, hırsım artıyor'' dedi.

"OTOBÜSLERE DOLDURUR GÖNDERİRİZ"

Aynı Erdoğan 9 Temmuz 2016'da yaptığı konuşmada ise "Alnımızda enayi yazmıyor, otobüslere doldurur göndeririz" diyordu:

"Dünyadaki diğer ülkelerin kabul ettiği mülteci sayısı ne kadar? Bazıları 100 tane almış, öbürü 300 tane, 500 tane, bin tane. Bizim alnımızda 'enayi' yazmıyor kusura bakmayın. Bu işin hakkı neyse, bunu yaparız. Biz bir yere kadar 'sabır, sabır, sabır' ondan sonra da gereği neyse bunu yaparız. Herhalde otobüsler, uçaklar boşuna durmuyor. Gereği neyse bundan sonra o yapılır. "


<< Önceki Haber Çünkü dürüst değil! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER