Dargeçit'te yaşanan patlamada ölen kişi belediye işçisi çıktı

Dargeçit'te yaşanan patlamada ölen kişi belediye işçisi çıktı

Mardin'in Dargeçit ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında içerisine PKK'lı teröristlerce bomba yerleştirilen çalıntı bir aracın patlatılması sonucu, belediye temizlik işçisi öldü, bir polis memuru yaralandı. Patlama esnasında zırhlı polis aracı kullanılamaz hale geldi.

Dargeçit ilçesinde meydana gelen olayda zırhlı polis aracının geçişi sırasında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada zırhlı araçta bulunan bir polis memuru yaralanırken, o sırada yolda temizlik yapan belediye işçisi 47 yaşındaki Ramazan Tari ise şarapnel parçalarının vücuduna isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, sabah saat 06.50 civarında meydana gelen saldırıda, bir güvenlik mensubunun yaralandığını bir vatandaşların hayatını kaybettiğini açıkladı.

Vali Koçak," Araca konulmuş bir bombanın oradan geçen zırhlı aracımız hedef alınarak yapılan bir eylemdir. Bu hain saldırıları yapanların sonu yoktur. Bunu yapanlar ya adalete teslim olacaklar, ya da ölecekler. Hep söylüyorum, biran önce hem kendi hayatlarını kurtarmak, insan gibi yaşamak, insanlığa dönmek hem de insanlığa faydalı olabilmek için bir an önce gelip teslim olsunlar. Bu teröristler kandırılmışlar beyinleri yıkanmış." dedi

CİHAN
<< Önceki Haber Dargeçit'te yaşanan patlamada ölen kişi belediye işçisi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER