deGUT Fuarı girişimcilere rehberlik ediyor


Berlin'de her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve kısaca 'deGut' olarak bilinen Almanya Şirket Kurucuları ve Girişimciler Günleri bu yıl 9 Ekim'de start alacak. İş kurma ve girişimcilik konularında Almanya'nın en önemli fuarları arasında yer alan deGut Fuarı'nda ziyaretçiler şirket kurma ve girişimcilik konularında birçok bilgiye tek çatı altında sahip oluyorlar.

Bu yıl da iki gün sürecek fuar boyunca çok sayıda ücretsiz seminer ve çalışma atölyesi gerçekleştirilecek, bankaların, ekonomi birliklerinin, meslek odalarının uzmanları ve danışmanları ile şirket sahipleri ve yöneticileri kendi işini kurmak isteyenlerin bilmesi gereken tüm konular üzerine bilgiler sunacak; pazarlama, personel, satış, hukuk gibi önemli temalara yönelik önemli ipuçları verecekler. Bir işyeri kurup başarılı olan girişimciler başarı öykülerini anlatacaklar.

Fuara katılanlar, işveren ve uzmanlarla yüz yüze görüşüp fikir alışverişinde bulanabilecekler. Bu yıl da eski Tempelhof Havaalanı'na kurulacak olan (Hangar 7) deGut Fuarı'nı geçen yıl 6 bin kişinin ziyaret etmiş ve girişimciler fuar alanına kurulan 130 stantta bilgilendirilmişlerdi.

ANA TEMA DİJİTALLEŞME

Bu yıl 31'inci kez gerçekleştirilecek olan fuarın ana teması endüstride dijitalleşme olarak belirlenmiş. Dijitalleşmenin iş hayatını getirdiği yeniliklerin ve sunduğu fırsatların irdeleneceği deGut Fuarı'nda geleneksel sektörlere yönelik çalışan şirketlere dijital çağı yakalamaları için öncülük edilecek. deGUT Programı, ücretsiz seminer ve çalışma atölyeleri, danışmanlık forumu ve fuar stantları ile geniş bir içeriği kapsıyor. Pazar analizinden, bir iş modelinin geliştirilmesine, günümüze uygun finans biçimleri oluşturulmasından franchising ve şirket deviri işlemlerine yönelik farklı konular fuarda yer alıyor.

Çalışma atölyelerinde bir düşünceyi yapılandırmak, açıklamak için Business Model Canvas veya Golden Circle gibi metotların kullanımı üzerine bilgi verilecek. deGUT Berlin Yatırım Bankası ile Brandenburg Eyaleti Yatırım Bankası tarafından düzenleniyor, Berlin Eyaleti Ekonomi, Teknoloji ve Araştırma Bakanlıkları ve Brandenburg Eyaleti Ekonomi ve Avrupa İşleri Bakanlığı tarafından destekleniyor. Fuar Federal Ekonomi ve Enerji Bakanı Sigmar Gabriel'in hamiliğinde gerçekleşiyor. Fuar üzerine daha geniş bilgi www.degut.de adlı internet sitesinde bulunabilir.rehberlik-ediyor-1902128.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber deGUT Fuarı girişimcilere rehberlik ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER