Demet Akbağ'ın eşi hayatını kaybetti

Sanatçı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın içinde bulunduğu taşıt İzmir Narlıdere'de şarampole yuvarlandı. Ağır yaralanan Çika hayatını kaybetti

SHABER3.COM

İzmir'in Narlıdere ilçesinde sanatçı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın da içerisinde bulunduğu Pick-Up aracı, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Zafer Çika ve aracı kullanan Muammer Renda, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Çika ameliyata alınırken, kaza haberinin ardından sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda kişi hastaneye geldi.

Çika yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 
Havayolu ile İzmir'e gelen Zafer Çika, buradan Muammer Renda'nın kullandığı araçla Çeşme'ye gitmek üzere yola çıktı. Araç, İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında yağış sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan Pick-Up şarampole yuvarlandı.

EMNİYET KEMERİ TAKILI OLMAYAN ÇİKA ARAÇTAN FIRLADI

Kazanın ardından otoyolda bulunan sürücüler, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, sürücünün yanında oturduğu anlaşılan Çika'nın, emniyet kemerinin takılı olmaması sebebiyle kaza sırasında aracın ön camdan fırladığını belirledi. 

SABAH UÇAĞINI KAÇIRMIŞ

Zafer Çika'nın İstanbul'dan sabah saatlerinde İzmir'e gelmeyi planladığı, uçağı kaçırdığı için saat 17:00'de şehire geldikten sonra Çeşme'ye gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Kaza haberini öğrenin ve oldukça üzgün olduğu gözlenen Demet Akbağ, İstanbul'dan İzmir'e geldi.
<< Önceki Haber Demet Akbağ'ın eşi hayatını kaybetti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER