Bahçeli'den gündeme dair çarpıcı açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den gündeme dair çarpıcı açıklamalar

Rusya'nın somut deliller olmadan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve ailesine ait iddialarını kabul etmek mümkün değildir... dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’de ortak aklın işletilemediğini söyledi. İç ve dış politikada yaşanmadık rezillik kalmadığını kaydeden Bahçeli, “Hala ve inatla sistem değişikliğine kafa yormak, yeni yeni unvanların hayalini kurmak çok yanlış, çok marazidir.” diye konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde partisinin grup toplantısında konuştu. Türkiye’nin yaşadığı onca mesele ortadayken, kişisel heves ve hedeflerin peşinde koşmanın, makam ve mevki hesabı yapmanın, bencilliğin ve egoizmin tuzağına düşmenin hiç kimseye yarar sağlamayacağını kaydeden Bahçeli, “Kaldı ki bu siyaset de değildir. Devlet adamlığı ise hiç değildir.” dedi. Türkiye’de ortak aklın işletilemediğini belirten Bahçeli, “Bu yüzden iç ve dış politikada yaşanmadık rezillik kalmamışken hâlâ ve inatla sistem değişikliğine kafa yormak, yeni yeni unvanların hayalini kurmak çok yanlış, çok marazidir. Demem odur ki, ülkemiz bu kadar ağır sorunlarla boğuşurken cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık sevdası fırsatçılık ve ganimet avcılığıdır. Türkiye sıcak savaş sınırlarında gezinirken Erdoğan’ın makam tutkusu, samimiyet ve sorumsuzluk örneğidir.” şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Bahçeli'den gündeme dair çarpıcı açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER