Diyarbakır'dan acı haber

DİYARBAKIR'ın merkez Sur İlçesi'nde PKK'lıların dün açtığı ateşle yaralanarak Asker Hastanesi'ne kaldırılan bir uzman çavuş bu sabah şehit oldu. Genelkurmay Başkanlığı, Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında ağır yaralanmış bir askerin daha saat 13.10’da şehit olduğunu açıkladı. Bu asker ile bugünkü şehit sayısı 2'ye çıkmış oldu.

Diyarbakır'dan acı haber

Genelkurmay Başkanlığı, Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında ağır yaralanmış bir askerin daha saat 13.10’da şehit olduğunu açıkladı. Bu asker ile bugünkü şehit sayısı 2'ye çıkmış oldu. 

TSK’nın internet sitesinden verilen bilgi şöyle;
“03 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 13.10’da şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.”

Genelkurmay Başkanlığı, 02 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, ağır yaralanan bir askerin daha hastanede bu sabah 08.30'da şehit olduğunu açıklamıştı.


ACI HABER ZONGULDAK'TAKİ AİLE OCAĞINA DÜŞTÜ
 
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca girilen hendek çatışmasında dün akşam saatlerinde yaralanan Zonguldaklı Uzman Çavuş Göksal Cin'in (24) şehit haberi, Zonguldak Merkez ilçeye bağlı Elvanpazarcık beldesi Çalca mahallesindeki babaocağına ulaştı. Askeri yetkililerin mahalleye girmesiyle yakınları fenalık geçirdi. 



Edinilen bilgiye göre Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan hendek çatışmasında Zonguldaklı Uzman Çavuş Göksal Cin dün akşam omzundan yaralanmıştı. Ameliyata alınan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Göksal Cin, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

Aileye haber vermek için Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi ve diğer askeri erkan şehidin babaocağına geldi. Acı haberi alan baba Şaban Cin, anne Azime Cin ve kardeşleri Ceynep, Şeref ve Aydın Cin gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren aile fertlerine olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti. 

YENİ NİŞANLANMIŞTI 

Diyarbakır’daki çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Göksal Cin’in 2 ay önce nişanlandığı ve evlilik planları yaptığı öğrenildi.


DHA-CİHAN
<< Önceki Haber Diyarbakır'dan acı haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER