Doğan Hızlan: Gerginliğin kime zarar vereceği tahmin edilemez


Saldırıya uğrayan Hürriyet yazarı ve televizyon programcısı Ahmet Hakan'ı, aynı gazetenin yazarlarından Doğan Hızlan ziyaret etti. Hızlan, "Şiddet söylemi için ne söylenebilir? Herkesin görevi bu gerilimi azaltmak. Çünkü gerilim öyle bir şeydir ki geldiği anda onun kime zararlı olduğunu kestirmek ve tahmin etmek mümkün değildir." dedi.

Ahmet Hakan'ı evinde ziyaret eden Doğan Hızlan, "Ben hiçbir şeyin kaba kuvvetle halledilebileceğine inanmadığım için fikrini söyleyemeyen, ondan aciz olanların kaba kuvvete başvurduğunu gördüğüm için tabi ki o açıdan çok üzgünüm ve tekrar edilmemesini bütün herkesten diliyorum. Ahmet'e geçmiş olsuna geldim. Dilerim ki hiç kimsenin başına böyle bir şey gelmesin. Böylece bizim ileriye dair umutlarımız kırılmasın." diye konuştu.

Artan şiddet olaylarıyla ilgili görüşü sorulan Hızlan, şöyle devam etti: "Şiddet söylemi için ne söylenebilir? Herkesin görevi bu gerilimi azaltmak. Çünkü gerilim öyle bir şeydir ki geldiği anda onun kime zararlı olduğunu kestirmek ve tahmin etmek mümkün değildir."
CİHAN
<< Önceki Haber Doğan Hızlan: Gerginliğin kime zarar vereceği tahmin edilemez Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER