Doktor ve sağlık çalışanları hakkında soruşturma açıldı


Batman'da Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) tarafından gerçekleştirilen iş bırakma eyleminde işe gitmedikleri gerekçesi ile 70'ye yakın doktor ve sağlık çalışanları hakkında soruşturma açıldı.

Batman'da 29 Aralık 2015 tarihinde bazı sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen 'Savaşa Hayır Barışa Evet' konulu eyleme çok sayıda sendika üyesi katılmıştı. İlgili kurum yetkilileri, o gün işe gitmeyen çalışanları tespit ederek, gerekli işlemleri başlatmak için harekete geçti.

İl genelinde sağlık sektöründe çalışan 70'e yakın doktor ve sağlık çalışanları hakkında, işe gitmedikleri gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Mustafa Yurtseven, o gün işe gitmeyen 70'e yakın personel hakkında soruşturma açıldığını bildirdi.
Yurtseven, o gün işe gitmeyen çok sayıda sağlık çalışanı olduğunu ifade ederek, bazıları hakkında soruşturma açılmadığını dile getirdi.
Gün içerisinde basın açıklaması yapacaklarını belirten Yurtseven, kendileri hakkında da soruşturma yönünde dilekçe vereceklerini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Doktor ve sağlık çalışanları hakkında soruşturma... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER