Dolmuşçular, araçlarına kesilen cezaları protesto etti


Batman'da şehir içi dolmuşçuluk yapan bir grup şoför, araçlarına kesilen trafik cezalarını protesto etmek için yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Alınan bilgilere göre, seyir halinde olan bir dolmuşa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ceza kesildi. 19 Mayıs Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Cemil Turan, kendi kullandığı otomobilde durumu fark etti. Turan, cezayı kesen görevli amire tepki göstererek, bu cezaların kendilerine sık sık kesildiğini ifade etti. Taraflar arasında yaşanan tartışma karakola taşındı. Durumu duyan diğer dolmuşçular Sağlık Mahallesi'nde bulunan Bahçelievler Şehit Yıldız Işılakça Polis Karakolu'nun önüne gelerek duruma tepki gösterdi. Karakolun bulunduğu caddeyi trafiği kapatan yaklaşık 50 şoför, kendilerine sık sık kesilen cezalara tepki gösterdi.

Şoförler, kendilerine sürekli aynı amirin ceza kestiğini iddia ederek, durumu kabul etmediklerini dile getirdi. Olay yerine gelen Çevik Kuvvet polisi, eylemin sonlandırılması için şoförlere uyarılarda bulundu. Buna rağmen şoförler yolu trafiğe açmadı. Yaşanan durum, İl Emniyet Müdürlüğü'nden bazı şube müdürleri ve Cemil Turan'ın araya girmesi ile son buldu. Trafiğe kapatılan yol daha sonra yeniden trafiğe açıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Dolmuşçular, araçlarına kesilen cezaları protesto etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER