DSP'li Öztürk: İktidarın seçim vaatlerinin takipçisi olacağız


DSP Serik İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, AK Parti'nin 1 Kasım öncesi köylü ve çiftçiye verdiği seçim vaatlerinin takipçisi olacaklarını söyledi.

AK Parti'nin gübre, yem ve tarımda elektrikte KDV ve ÖTV'nin kaldırılmasını beklediklerini belirten Öztürk, "AK Parti'nin 1 Kasım öncesi köylü ve çiftçiden oy almaya yönelik bol keseden verdiği vaatlerin takipçisi olacağız. Bugün Serik'te örtüaltı sebze üreticisi çok zor durumda. Üretici domatesin kilosunu 80 kuruşa zor satıyor. Maliyeti ise 90 kuruş." dedi.

Türkiye'de tarımda girdi maliyetlerinin Avrupa Birliği (AB) ülkelerine göre yüzde 60 yüksek olduğunun altını çizen Öztürk, "İktidar seçim öncesi çiftçinin ve köylünün ağzına Anzer balı sürdü ve sandıktan da istediği sonucu aldı. Fakat ülke gerçekleri ortada. Çiftçi halihazırda dünyanın en pahalı mazotu ile en pahalı elektriğini tüketiyor. Çiftçi desteklenmezse önümüzdeki yıl işsizler ordusuna yeni katılımlar olacaktır. Sorun çok büyük. İktidarın bol keseden verdiği vaatlerinin takipçisiyiz." açıklamasında bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber DSP'li Öztürk: İktidarın seçim vaatlerinin takipçisi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER