Düğün Dernek 2 ilk hafta sonunda rekora koştu


Düğün Dernek Sünnet filmini hafta sonunda 1 milyon 380 bin kişi izledi. İlk filme oranla hafta sonu izlenme oranı ise 800 bin arttı

Türk sinemasının en çok izlenen ikinci filmi olan Düğün Dernek filminin ikincisi olan Düğün Dernek Sünnet filmi rekora koşuyor. Yapımı, yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği Düğün Dernek Sünnet filminin ilk hafta sonu izlenme oranları yayınlandı. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir'in oynadığı filmi Box Office Türkiye verilerine göre ilk hafta sonunda 1 milyon 380 bin 122 kişi izledi. Düğün Dernek 1'e oranla ilk hafta sonu rakamları ise 807 bin 284 arttı.

Verilere göre Düğün Dernek Sünnet filmi, yılın en iyi açılışının yanı sıra tüm zamanların en iyi aralık ayının açılışını yapan film unvanına sahip oldu. Ayrıca hafta sonu 1 milyon 6 bin bilet kesildiği ve son 93 hafta sonu içinde en çok bilet satışının gerçekleştiği hafta oldu.

Düğün Dernek'in ilkini 30 haftada 6 milyon 980 bin 70 kişi izlemiş, Türk sinemasında en çok ikinci izlenen film olmuştu. Türk sinemasında en çok seyirci ise Şahan Gökbakar'ın rol aldığı Recep İvedik 4 filmiyle 7 milyon 374 bin 931 kişi oldu.

Cem Yılmaz'ın son filmi olan Ali Baba ve 7 Cüceler filmini ise 3 haftada 1 milyon 690 bin 190 kişi izledi. CİHAN
<< Önceki Haber Düğün Dernek 2 ilk hafta sonunda rekora koştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER