Fenerbahçe - Lazio maçı hangi kanalda ne zaman?

Sarı-lacivertliler tarihi maçta İtalyan rakibi ile Kadıköy’de ilk maça çıkacak. Kanarya 22.05’te başlayacak randevuda avantajlı skor elde etmek istiyor.

Fenerbahçe - Lazio maçı hangi kanalda ne zaman?

Fenerbahçe tarihi maçlarından birine daha çıkıyor. Sarı-lacivertliler UEFA Avrupa Ligi’nde İtalya’nın Lazio takımıyla çeyrek finalin ilk maçında karşı karşıya gelecek. 

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 22.05’te başlayacak ve Star TV’den naklen ekranlara gelecek. Kadıköy’de son iki maçını seyircisiz oynayan Kanarya, bugün taraftarının desteğini de arkasına alarak sahaya çıkacak. Sarı-lacivertli takım İskoç hakem William Collum yöneteceği maçta iyi bir skor alarak rövanşa avantajlı çıkmar istiyor.

FENER İLKLERİ SEVER

Lazio bu sezon Avrupa Kupaları’nda oynadığı 12 maçta yenilgi yüzü görmedi. İtalyan ekibi 8 galibiyet, 4 beraberlik elde ettiği bundan önceki maçlarında 24 gol attı, kalesinde 7 gol gördü. Fenerbahçe ise bundan önceki turda evinde 7 maçtır üst üste kazanan Viktoria Plzen’i devirmişti. Sarı-lacivertliler bugün İtayan rakibine ilk yenilgisini tattırmak için sahaya çıkacak. Temsilcimiz 14 maçta 20 attı, 13 gol yedi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Lazio maçı hangi kanalda ne zaman? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER