'Konuşmamam için para verdiler'

Sarah kod adlı kadın, Prenses Diana’nın ölümüyle ilgili önemli bir itirafta bulundu...

'Konuşmamam için para verdiler'

‘Sarah’ kod adlı kadın, Prenses Diana’nın ölümünü SAS komandolarının ayarladığını söyledi. 40 yaşındaki kadın, ziyaretine gelen bir SAS komandosunun, “Bildiklerini kamuoyuyla paylaşırsan sonun Londra’da sokak ortasında öldürülen İngiliz askeri Lee Rigby gibi olur.” diyerek kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Prenses Diana'nın ölümüyle ilgili İngiliz eski SAS komandosunun eşi, ilginç itiraflarda bulundu. Prenses Diana'nın ölümünü elit SAS komandolarının ayarladığını söyleyen ‘Sarah' kod adlı kadın, "SAS, susmam için bana para verdi." iddiasında bulundu. Yasal nedenlerden dolayı ismi gizli tutulduğu belirtilen ‘Sarah' takma adıyla anılan 40 yaşındaki kadın, kendisini ziyaret eden bir SAS komandosunun, "Bildiklerini kamuoyuyla paylaşırsan sonun Londra'da sokak ortasında öldürülen İngiliz askeri Lee Rigby gibi olur." diyerek kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. ‘Sarah', ‘Asker N' kod adlı eski SAS komandosu eşiyle ‘kâbus dolu' olarak nitelendirdiği evliliği hakkında ilk kez konuştu. Sarah, "Bana daha önce hiç 500 Sterlin uzatılmamıştı. Parayı almam, bildiklerimi unutup, susmam söylendi. SAS komandolarının gerçekleştirdiği Diana operasyonu hakkında sessiz kalmamı istediler. Fakat bu kadar önemli bir konuda sessiz kalamazdım." dedi.

Kendini "Asker N" olarak tanıtan SAS komandosu, Prenses Diana'nın ve Dodi El Fayed'in içinde bulunduğu Mercedes marka otomobilin, Pont d'Alma Tüneli'ne girdikten sonra kendi ekibinden komandolar tarafından sıkıştırıldığını söylemişti.  "Asker N" sıkıştırma sonucu aracın kaza yaptığını iddia etmişti. Asker N kod adlı SAS komandosunun laptopunda bulunan ve Londra'da köprüden geçen otomobillerdekilere atış talimi yapan atıcıların özel fotoğrafı büyük ses getirmişti. Fotoğraf, Paris'te otomobille giderken ölen Prenses Diana'nın otomobiline SAS komandolarının ateş açtıkları şüphesini akla getirmişti. İngiliz gazeteleri, öldürücü SAS timinin Prenses Diana'nın kazadan kurtulmaması için her şeyi yapmış olabileceğine dikkat çekmiş, paparazzi kıyafetine bürünmüş motosiklet kasklı SAS tetikçilerinin Diana'nın yaşamaması için olay yerinde oldukları iddiasına yer vermişti.

<< Önceki Haber 'Konuşmamam için para verdiler' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER