Edirne'den çalınan inekler Silivri'de çıktı


İstanbul Silivri'den gelerek Edirne'nin Uzunköprü ve İpsala ilçelerine bağlı köylerde inek çalan hırsızlar yakalandı.

Hırsızlar ilk olarak Uzunköprü ilçesine bağlı Çöpköy Mahallesi'nde H.Ö. isimli şahsa ait ineği çaldı. Ardından bu kez İpsala'nın Paşaköy Köyü'nde ortaya çıktı. Z.K. isimli köylüye ait 3 ineği çalan hırsızlar kayıplara karıştı. İnek sahiplerinin şikayeti üzerine Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Olayla ilgili araştırmalarını sürdüren jandarma, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların komşu illerden geldiğini tespit etti. Şahısların kullandığı güzergah üzerindeki kamera kayıtlarını inceleyen jandarma şahısların İstanbul-Silivri'den geldiğini tespit etti.

Bunun üzerine operasyon yapan ekipler, olayla ilgili olarak V.K.(64), H.U.(49), S.P.(58) ve E.O.(32) isimli şahısları gözaltına aldı. Şahısların kullandıkları ahırlarda arama yapan jandarma Edirne'de gerçekleşen her iki hırsızlık olayında çalınan hayvanları ele geçirildi.

Çalınan hayvanlar jandarma tarafından sahiplerine teslim edildi. Bu arada gözaltına alınan şahısların İstanbul ve Edirne'de daha önceki yıllarda meydana gelen iki ayrı hayvan hırsızlığını yapan kişiler olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili adli tahkikat sürüyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Edirne'den çalınan inekler Silivri'de çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER