Edremit Belediye Meclis Üyesi Yusuf Şahin vefat etti


Balıkesir'in Edremit Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Şahin, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Şahin'in cenazesi Körfez Karadenizliler Derneği önünde düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere memleketi olan Trabzon'un Of ilçesine gönderildi.

Edremit Belediye Meclis Üyesi AK Partili Yusuf Şahin geçirdiği kalp krizi sonucu 59 yaşında hayatını kaybetti. Balıkesir'deki evinde Cumartesi günü kalp krizi geçiren Şahin, kaldırıldığı Balıkesir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan Belediye Meclis Üyesi İş Adamı Yusuf Şahin'in ani vefatı ilçenin siyaset ve iş dünyasında üzüntü ile karşılandı. Yusuf Şahin için Akçay Mahallesi'ndeki Körfez Karadenizliler Derneği önünde tören düzenlendi.

Törene Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Helallik alınması ve okunan duaların ardından Şahin'in cenazesi defnedilmek üzere memleketi olan Trabzon'un Of ilçesine gönderildi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "İki yıldır Belediye Meclisi'nde birlikte çalıştığımız sevgili Yusuf Şahin arkadaşımızın vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

59 yaşında hayatını kaybeden Yusuf Şahin, evli ve 4 çocuk babası idi. CİHAN
<< Önceki Haber Edremit Belediye Meclis Üyesi Yusuf Şahin vefat etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER