EFSAD, temel fotoğrafçılık kursu verecek


Eskişehir Fotorğraf Sanatçıları Derneği (EFSAD) tarafından fotoğraf ve fotoğrafçılık meraklılarına yeni dönem temel fotoğrafçılık kursları verilecek. Kurslar 5 Nisan 2016 Salı günü akşamı başlayacak.

EFSAD'dan yapılan açıklamada, kurslar salı ve perşembe akşamları 19.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 8 adet seminere ilave olarak cumartesi sabahları da çekim uygulaması gerçekleştirilecek. EFSAD'da gerçekleştirilecek derslerde de pratik yapmaya önem verilecek. Alanında uzman olan eğitmenler tarafından verilecek seminerlerde, fotoğraf makineleri ve objektifler, pozlama ve kontrol sistemleri, pozlama nedir ve nasıl gerçekleşir, diyafram ve örtücü sistemleri, diyafram–örtücü ilişkisi, netleme sistemi, alan derinliği, örtücü hızı ve netlik, dijital makine kullanımı, çekim uygulama, dijital fotoğrafta temel işleme teknikleri, temel seviye fotoğraf düzenleme, estetik, ışık ve kompozisyon, fotoğraf projesi ders ve uygulama ve fotoğraf projesi konularında dersler verilecek.

3 hafta sürecek olan seminerler sonrasında başarılı olan katılımcılara sertifika verilecek. Kayıtlar EFSAD'a başvurularak yapılabilecek.

CİHAN
<< Önceki Haber EFSAD, temel fotoğrafçılık kursu verecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER