LYS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2013

ÖSYM'nin LYS ek tercih ve yerleştirme başvuruları yapıldı, şimdi sıra sonuçlarda. Peki LYS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2013 (ösym.gov.tr)

LYS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2013

ÖSYM'nin 2013 LYS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Çok sayıda aile ve öğrenci müjdeli haberin gelmesini ve LYS ek yerleştirme sonuçlarının ardından bir üniversite kazanma hayali içinde. Dört gözle beklenen LYS ek yerleştirme tercih sonuçlarının 10 Ekim Perşembe günü açıklanması bekleniyor. Sonuçlar Samanyoluhaber.com'da olacak.


ÖSYM'nin sitesinde yer alan açıklamaya göre, 2013-ÖSYS Yükseköğretim Programları Ek Yerleştirme Kılavuzu 22-24 Eylül 2013 tarihleri arasında ÖSYM'nin internet adresinden yayımlandı. Ek kontenjanlar için başvurular ise 25 Eylül-30 Eylül arasında gerçekleştirildi. 

Adaylar tercih yapma hakları bulunan tablolardan toplam 30'u geçmemek üzere istedikleri sayıda tercih yaptılar. ÖSYM'den yapılan açıklamada; Ek yerleştirmede tercih için 2013 ÖSYS merkezi yerleştirmede hiçbir yere yerleştirilememiş veya açık öğretimin kontenjansız programlarına yerleştirilmiş olmak gerektiği ifade edildi.

Ek başvuru işlemlerinden sonra sıra sonuçların açıklanmasına geldi. Öğrenci ve ailelerin merakla bekledikleri sonuçların 10 Ekim tarihinde açıklaması bekleniyor. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz Samanyoluhber.com'dan öğrenebileceksiniz...
<< Önceki Haber LYS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER