LYS öğrencilerine müjde!

Yüzbinlerce öğrencinin gireceği 2013 LYS için dev işbirliği... LYS soruları ve cevaplarının değerlendirilmesi, puan hesaplamaları ve tercih robotu ile hizmetinizdeyiz. Samanyoluhaber.com ve FEM, LYS'ye girecek öğrenciler için 2013 LYS puan hesaplama motorunu hazırladı.

LYS öğrencilerine müjde!

  • LYS'nin hemen ardından sorularla ilgili özel değerlendirmeler, uzman analizleriyle öğrencilere ulaştırılacak.
  • LYS puan hesaplaması sayfamızdan, puanlarınızı hesaplayabileceksiniz.
  • 'Tercih Robotu' uygulamamız ile de tercih seçimlerinizi yapabileceksiniz.



ÖSYM tarafından düzenlenen ve üniversiteye girişin anahtarı olan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) 15-16 ve 22-23 Haziran 2013 tarihlerinde yapılacak. 851 bin öğrenci bu zorlu maratonda ter dökecek.

SamanyoluHaber.Com ve FEM, 2013 LYS heyecanına ortak oluyor ve bu süreçte öğrencilere büyük kolaylık sağlayan işbirliğine imza atıyor.

Sınavın hemen ardından, bütün soruların analizleri, yorumları ve aklınıza gelebilecek her türlü detayı; FEM dershanelerinin uzman öğretmen kadrosunun desteğiyle sizlere ulaştıracağız.

Soruları inceleyip doğru ve yanlış cevapları belirlendikten sonra elde kalan netlerle, tahmini puanlarını hesaplamak isteyen LYS öğrencileri, yine sayfamız aracılığıyla amaçlarına ulaşabilecekler.

LYS PUAN HESAPLAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN!

Ayrıca sınavdan sonra, puanlarınıza göre kullanacağınız  'Tercih Robotu' sayfamız da öğrencilerin hizmetinde olacak.

Öğrenciler, hesaplama yaptıkları puanlarını bu sayfaya giriş yaparak, hangi üniversitenin hangi bölümüne yerleşebileceklerini görebilecekler.

Yüzbinlerce adayın hayallerini süsleyen üniversite yolcuğunda, sınavlara girecek bütün öğrencilere başarılar dileriz...


<< Önceki Haber LYS öğrencilerine müjde! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER