Mücevher Alışveriş Festivali ile İstanbul en 'parlak' günlerini yaşıyor

Baş döndüren modeller, elmaslar, pırlantalar ve mücevherler…Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonunda kapılarını açan “Mücevher Alışveriş Festivali İstanbul" ile kapalı çarşı 4 günlüğüne Nişantaşı'na taşındı.

Mücevher Alışveriş Festivali ile İstanbul en 'parlak' günlerini yaşıyor

9 Şubat pazar akşamına kadar Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’nda açık kalacak mücevher alışveriş festivalinde her bütçeye uygun ürün bulmak mümkün. 
İstanbul’da, Sevgililer Günü öncesi farklı bir etkinliğe imza atılıyor. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’nda bugün kapılarını açan “MÜCEVHER ALIŞVERİŞ FESTİVALİİSTANBUL”da göz alıcı ürünler, sezonun en yeni modelleri ve trendleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 

Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda gerçekleşen “Mücevher Alışveriş Festivali”nde;hergün birbirinden farklı sürprizler bulunuyor. Hafta sonu da ücretsiz ziyaret edilebilinecek olan Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’ndaki Mücevher Alışveriş Festivalinde bir de Pırlanta modasına yön veren tasarımlarıyla tanınan Ariş Pırlanta; tarafından gerçekleştirilecek olan çekilişle, bir kişiye Ariş Siyah Pırlanta Tek taş yüzük hediye edilecek.

Özellikle Sevgililer Günü öncesi hem kendini hem sevgilisini mutlu etmek isteyen beyler, bayanlar 7’den 70’e herkes  Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’ndaki bu özel festivali ziyaret edebilir, her bütçe ve zevke göre ürünlerden satınalabilir.

<< Önceki Haber Mücevher Alışveriş Festivali ile İstanbul en 'parlak'... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER